Bo bekvämt i den finska skärgården

fi sv en de

Allt möjligt skojigt

Inkvarteringspaket längs Skärgårdens Ringväg

Det lönar sig att boka på förhand när du planerar en resa på den populära Skärgårdens Ringväg vare sig du rör dig med bil, cykel eller motorcykel. Vill du stanna två dagar eller längre? Av oss bokar du enkelt inkvarteringar för en eller flere nätter. Du får samtitdigt information om färjornas tidtabeller och sevärdheterna. Ett inkvarteringspaket för 2 dygn från 78 €/person.

Möte eller skolning i skärgården

Urvalet av högklassiga, vinterbonade konferensstugor samt programtjänster växer år efter år. I den här broschyren är de objekt som är speciellt lämpliga för grupper och möten markerade med en röd symbol. Välj den inkvartering som tilltalar dig mest och ta kontakt med Finlands Skärgårdsbokning. Via oss hittar ni mötes- och logiutrymmen för grupper av alla storlekar - enkelt med ett samtal eller e-post.

Vänö - upplev den yttre skärgården

Den natursköna ön Vänö nås lätt med förbindelsebåt, taxibåt eller hyrbåt. På ön finns bäddplatser i stugor för max 25 personer. Caféet Strandhugget, som ligger intill gästhamnen, bjuder på café- och cateringservice. Tel. 040-9615985

Boka strandbastu med badtunna.

Bekanta dig med öns historia på den guidade spökvandringen. Tel. 040-7438758

Vänö Vänner rf. ordnar sommardanser, barnklubb, träbåtsdag och hyr ut Kulturhuset för bland annat bröllop och familjefester.

I kapellet hålls gudstjänster under sommaren.

Prova på frisbeegolf, paddling, segling med optimistjolle eller hyr en båt med aktersnurra.

För mer information om Vänö besök: www.vano.fi

Boka logi eller evenemangpaket på info@skargardsbokning.fi

Lägerskola eller klassresa

En lägerskola i skärgården är som en utlandsresa. Den enastående naturen och de mångsidiga programmen gör lägerskoleveckan oförgömlig. I veckoprogrammet kan det finnas till exempel fiske, en natt på en öde ö, friluftskunskap, paddling, fågel- eller fladdermus-skådning eller en seglats. Miljöfostran är en av naturskolans tyngdpunkter. Vi betonar också samarbetsfärdigheter och tar i beaktande gruppernas specialkrav.

www.naturskolan.fi
info (ät) naturskolan.fi
tel. 02-410 6600 (Skärgårdsbokning)